pirmadienis, kovo 29, 2010

Tavo gyvenimas

Dar vienas įrašas apie laiką ir jo supratimą. Šį kartą šovė į galvą pažiūrėti į gyvenimą iš viršaus. Kaip žinia, visiems duotas ribotas laikas ant šios apvalios planetos. O po to, jau kaip kam pasiseks, kas toliau keliaus, kas kokiu kirmeliuku atgims, kas paprasčiausiai atgimusiems kirmeliukams maistu bus. Kaip kas norės.
Taigi. Ar matėte savo gyvenimo kalendorių. Ne savaitės dienotvarkę, ne mėnesio, ne metų planą. Visą gyvenimą vienu metu. Visą susisukusią spiralę, visas begalines kopečias, kurios visgi pasirodo turi galą. Ne ? Neproblema, prašau :


Jei norite atsispauzdinti, prašom čia. Rekomenduojamas popieriaus formatas A2 arba A1. Kiekvienas stulpelis yra pusė metų. Viršuje eina metai, šone, metų diena. Optimistiškai paprognozavau, kad nugyvensiu devynesdešimt metų. Perspėjimas, toks plakatas optimizmo tikrai nesuteikia. Šiek tiek kraupina man už nugaros kabėdamas. Bet kaip jau sakiau :
Va ką noriu atspauzdinti. Visą gyvenimą. Šiek tiek baisiai atrodo, bet tiesa yra tiesa ir geriau ją anksčiau pamatyti nei vėliau...

2 komentarai:

  1. Gal ne į temą: http://comics.com/pearls_before_swine/2010-03-16/
    IMHO didžiausias iššūkis bus ne analizuoti rezultatus, o pildyti lentelę.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Domai, tave Rimantė su tokia pačia nuoroda jau aplenkė. Bet kaip aš ir sakiau, matomai blogai perdaviau esmę. Nes ne pildyme ji, o visumos pamatyme...
    http://www.facebook.com/notes/vincentas-vienozinskis/tavo-gyvenimas/413771005394

    AtsakytiPanaikinti