šeštadienis, gegužės 05, 2007

Motociklų sezono atidarymas

Šinadien Vilniuje vyko motociklų sezono atidarymas. Aš kaip motociklininkas, nors pagal motociklo išvaizdą nelabai save gerbiantis, taip pat sudalyvavau. Susirinko siemens stovėjimo aikštelėje gyvas galas motocikletininkų. O motociklų ivairovė - visa gama, pradedant nuo nusilaupiusiu motorolerių baigiant brangiausiais harlejeis.
Linksmumas prasidėjo, kai visa šita galybė motociklų pajudėjo į vingio parką. Tiksliai nežinau, bet mano manymu motociklų virtinė nusidriekė porą kilometrų. Vaizdas važiuojant miestu buvo tragiškas. Kolona visiškai paralyžavo bet kokį kitą eismą. Vairuotojai, ramiai užgesinę automobilius stoviniavo lauke. Prie pesčiūjų perėju minios žmonių. Net pėstieji negalėjo kirsti gatvės.
Mano nuomone, motociklų paradas sezono atidarymo proga yra geras dalykas, bet paradas turi būti paradas. Sutinku, prikyje važiuojantys čioperiai tikrai virpino ne tik orą bet ir stebėtojų širdys. Bet likę 3 penktadaliai triušenu, įskaitant ir mano, tikrai niekieno susidomėjimo nekėlė, o tik laikė sustabdytą eismą.
Kitais metais reiks bent motociklą nusiblizginti važiuojant į tokius pasirodymus. Beje, tikėtina, jog nuotraukos iš atidarymo jau artimiausiu metu pasirodys www.motomanai.lt.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą