antradienis, vasario 15, 2011

Pjaustome rinkimų duomenis

Šiandien netikėtai užklydau į VRK tinklapį pasmalsauti kaip sekasi mano buvusiam klasiokui ir kiek jis užgyveno turto. Pasmalsavau. Paskui pasmalsavau kiek yra kandidatų į Vilniaus savivaldybę. O paskui paėmiau ir nusikopijavau visų kandidatų informaciją. Tikiuosi tai yra legalu. Ir tuomet dar pasmalsavau su ekseliu.

Labiausiai prasiskolinę ir labiausiai pasiturintys




Viena iš smagesnių partijų
Jonų koalicija su dviem kandidatais Jonais

Kas dar užkliuvo
Lenkų rinkimų akcijos ir Rusų Aljanso koalicija "Valdemaro Tomaševskio blokas" Vilniaus miesto savivaldybėje iškėlė daugiausiai kandidatų : 102

Daugiau pastebėjimų gal ryt dar padarysiu. Tuo tarpu jei kam smalsu va čia (atsargiai - 27MB) yra visi duomenys. Imkite stebėkite, stebėkitės ir dalinkitės. Beje, užduotis savarankiškam darbui. Suskaičiuotike, kiek kandidatų eina į rinkimus neturėdami nė lito.

Jei pastebėsita dar kokių įdomybių, pasidalinkite ir su manimi komentaruose. Smagu visgi pjaustyti duomenis ir taip norėtųsi ką tokį funkcionalumą teiktų visos valstybinės institucijos... Gal kada nors

2 komentarai:

  1. Net negirdėtas turtingiausias... O tokias funkcijas kažkada teiks, jei reikalausim ir jos bus kažkam įdomios (tikriausiai ne).

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vincentai, Sistem: pažįstat ką nors, galit rekomenduot?

    AtsakytiPanaikinti