sekmadienis, rugpjūčio 05, 2012

Tik niekam nesakyk

Neryškaus noro vaizdas.


Ant torto dega žvakutės, sugalvoji norą, užputi, ir šiukštu niekam nesakai kokį norą sugalvojai, nes neišsipildys. Manau šitą situaciją vienaip ar kitaip gyvenimę yra patyrę visi. Panašiai yra ir su blakstiena iškritusia ant skruosto. Jei atspėji ant kurio skruosto ji nusileido, sugalvotas noras išsipildys. Bet vėlgi, tik niekam nesakyk, ką sugalvojai.

Kas per nesamonė. Toptelėjo man važiuojant dviračiu. Kas taip sugalvojo ir kokia to priežastis. Atvirkščiai, visada sakyk savo norus. Kuo daugiau žmonių žinos, ko tu nori, tuo greičiau jie pas tave ateis. Juk kai kažko labai nori, visas pasaulis tau padeda to siekti, tereikia garsiai pasakyti ko tu nori. Ar mes gėdijamės savo norų? Kažko bijome? Gal, kad tie norai neišsipildys? Galiu pasakyti, kad jei nesugebi įvardinti ir garsiai pasakyti ko nori, tai išsipildymo šansai tikrai ne kokie. Sugalvok, pasakyk ir siek.

3 komentarai:

  1. Sakyti ar nesakyti nėra taip svarbu kaip tiesiog siekti.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Manau, kad svarbu, nes jei palengvina siekimą, tai kodėl to nedaryti? Plius garsiai įvardinti labai padeda. Ir kritikos gauni. Vieni pliusai, nebent sieki banką apiplėšti, tada reikėtų kiek susilaikyti nuo sakymo.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš manau atsakymas į tamstos klausimus slypi posakyje "kai valtis ima skęsti, paprasčiausia ją pervadinti povandeniniu laivu":) Įvardijus norus kiek labiau tikėtinas pasidaro jų išsipildymas, tačiau jų neįvardijus kiek lengviau pakelti jų neišsipildymą. Ir pr)ieš save, ir prieš kitus.

    AtsakytiPanaikinti