penktadienis, liepos 05, 2013

Keliaujančios architektų dirbtuvės

Išnaudojamų vaikų juodos rankos.
Jau rašiau, jog šiais metais noriu atidaryti viešas dirbtuves. Ką beje jau kažkiek pavyko realizuoti. Man labai patinka, kai veikla suburia panašiai mąstančius žmones. Ir taip jau nutiko, kad ir mane pritraukė man patinkanti veikla. Kaip savanoris, kartu su keliaujančiomis architektų dirbtuvėmis, važiuoju į Lietuvos kaimą, pas vaikus, keisti jų aplinkos. Tai dviejų mėnesių trukmės projektas, kurio metu bus aplankyta 16 mažų Lietuvos miestelių. Juose, per tris dienas, kartu su vietiniais vaikais, kursime jų aplinkai aktualius daiktus. Ką konkrečiai - neaišku, nes kiekvienoje vietoje individualiai ir kartu su vaikais bus sprendžiama, ką gaminti.
Du mėnesius aišku aš netruksiu. Dalyvausiu tik dviejų miestelių dirbtuvėse, bet manau, tai bus labai nuostabi patirtis. Ir tikiuosi, aš taip pat prisidėsiu prie panašiai nuostabios patirties sukūrimo Lietuvos kaimo vaikams.
Jei kam smalsu, keliaujančias architektūros dirbtuves organizuoja architektūros vaikų fondas. O jei smalsu iki tiek, kad norite sudalyvauti, galite dar bandyti prisijungti. Legaliam prisijungimui, anketa čią, nelegaliam... na, kada ir kur vyks dirbtuvės, yra vieša informacija, taigi ... ;]

Ir dar PR'o. Kaip sekasi šis projektas, galite sekti čią :

1 komentaras:

  1. Owl baby shower invitations have become extremely popular recently because of how unexpectedly cute the owl looks. In distinct, the big, round eyes of the owl lend themselves to lots of expressions. And when used within the design of baby shower announcements, the owl adds that extra element that will most likely elicit a smile from the actual recipients.
    Mailing out there owl shower announcements will certainly make sure you make the actual special occasion sound somewhat a lot more particular. Areas methods to get of which great owl-themed invitation, no matter whether that you are purchasing one from your store or maybe doing your individual. Find out more here Owl Baby Shower Invitations

    AtsakytiPanaikinti