antradienis, vasario 16, 2016

Well scientifically traditions are an idiot thing

Zoomed and enhanced...

Kurią tai dieną internetuose radau tokį štai paveiksliuką. Su pirerašu alia "aš mieliau būsiu vergas nei laisvas". Suprask, mieliau bučiuosiuos su Василиса Прекрасная (Vasilisa Nuostabioji) nei dalyvaučiau kažkokiam gėjų parade. Autoriaus mintis aiški, tik jis pateikia labai pri'zoom'intą paveiksliuką. Man iš karto kilo mintis pateikti patikslintą paveiksliuką. Štai jis:

Daugiau apimantis vaizdas.

Nežinau, ar reikia daug komentuoti, bet, kai kažkas sako, kad mano tradicijos geresnės už tavo, netenki laisvės būti savimi. Būk savimi, leisk kitam mėgautis tuo, kuo jis yra, ir, jei jau tau taip reikia - laikykis savo tradicijų, bet neversk jų laikytis kitų*. Čia labai man patikęs epizodas iš serialo Rick and Morty. Apie tradicijas (Well scientifically traditions are an idiot thing).



*Turiu vieną tradiciją, kurios verčiu laikytis savo žmoną. Mano giminėj pirmasis sūnus vadinamas senelio vardu. Vincentas - Justinas - Vincentas - Justinas - Vincentas ...

1 komentaras:

  1. Su tradicijom (veikiau jų brukimu kitiem) tenka susidurti... laukia toks išbandymas kaip dukros nekrikštyjimas, oh boy :)

    p.s. Rick and Morty totally kickina ass!

    AtsakytiPanaikinti