ketvirtadienis, gegužės 10, 2007

Skelbimai ir Interjero dizainas

Šią savaitę galvoje pradėjo suktis dvi idėjos. Pakankamai ikyriai, tai nusprendžiau išmesti jas iš galvos i blogą.
Kurią tai dieną, bendro išsilavinimo tikslias naršiau po google teikiamus servisus. Google Base ir Google Web Toolkit. Ir pagal jų funcionalumą susišvietė man jog galima pakankamai greitai ir be didelių resursų padaryti autopliuso kloną. Didelių resursų nereikia nes visi duomenys vistiek google base guli, o pakankamai lengvai tai dėl to kad taip pasirodė. Esmė ta kad skelbimų talpinimas nebūtu apmokęstinamas. Pagyvensim pamatysim.
Antra idėja kilo iš mano draugės profesijos. Ji kartas nuo karto vis kokį interjerą gamina. Ir kai pradedamas gaminti interjeras ji su kalnu žurnalų, keliauja pas klientus. Ji pasiklaba su klientais, pavarto tuos žurnalus jie, parodo kas jiem patinka, kas nepatinka. Kartais tuos žurnalus ji jiem palieka ilgesniam laikui, kad jie vakarais galėtu susėdę pasvajoti ko nori.
Mano idėja yra padaryti galimybę klientam internete peržiūrinėti pavyzdinių interjerų nuotraukas. Kiekvienoje nuotraukoje galima būtu pažymėti regioną, kuris patinka ar nepatinka, parašyti komentarą. Tokia sistema, pagal klientų pasirinktus elementus galėtu pateikti klientui patikusią spalvų gamą. Taip pat, vienu metu keli klientai galėtu galvoti apie savo interjerus, nes žurnalų kiekis nebebūtu ribojamas. Bet šita idėja tik po autopliuso klono.

9 komentarai:

  1. Vincentai, kaip dėl interjero idėjos? Ar pavyko įgyvendinti? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Deja - ne, taip ir liko idėja, bet kadangi užrašiau, tai nepasimiršo, o pasirodys kad kam ir tikrai jos reikia.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ypač sostinėje gerai būtų toks dalykas. Ta prasme, antroji idėja, kadangi miestas yra labai didelis ir tikrai ne visada privažinėsi, o interjero dizainas vilnius su idėjomis visokiomis, būtų puikus pasirinkimas.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Na, buto interjeras yra svarbi detalė. Tai galėtų būti kokie katalogai.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Būtų gerai katalogai kur aprašomos plytelės ir jų dizainas, kaip derinti ir pasirinkti.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Man taip pat įdomu, ar pavyko įgyvendinti interjero dizaino idėją?? Labai norėčiau pasidairyti po pasaulio virtuvių interjerą, nes kaip tik ruošiuosi įrenginėti virtuvę savo namuose.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Interjero dizainas

    Interjero dizainas. Tam, kad graži vizija taptų realybe, labai svarbu yra sėkmingas bendradarbiavimas tarp interjero dizainerio ir užsakovo. Kuriant interjero.

    http://distudija.lt/interjero-dizainas/

    AtsakytiPanaikinti
  8. Interjeras yra labai svarbus namu akcentas. Tiek namuose tiek ir parduotuvese visada atkreipiu demesi i interjera. Man svarbu nedgi prekybines lentynos ant kuriu buna sudeti daiktai. Vis delto pripazinkime visiems mums patinka estetiskai pateikiami daiktai.

    AtsakytiPanaikinti
  9. O jei norite kad jūsų biure produktyvumas būtų aukštesnis, reikalingi patogūs baldai. Biuro spintos, gana svarbi interjero detalė, daugiau informacijos čia

    AtsakytiPanaikinti