pirmadienis, rugpjūčio 29, 2011

Surf Camp 2011

Savaitgalį praleidau pajūry laukdamas bangų. Jau rodos ketvirtą kartą vyko Surf Camp'as. Man irgi keista, kad baltijos jūroj galima surfinti, bet žmonės bando, nors man jau antrą kartą vis nepavyksta (vis bangų negaunu). Užtat sakyčiau visai geras poilsis prie jūros gavosi. Oras buvo nuostabus (neskaitant to, kad šeštadienį bangų nebuvo). Dieną paplūdinio pramogos: tinklinis, saulės vonios, aerobikos pamokėlės ir surfinimas. Bangų nebūvimą kompensavo fantazija ir motorinis varikliukas su virvute. Vakare Grojo Mamania ir Jama&W freestileriai, lauko ekrane buvo rodomi surfinimo filmai ir buvo šokama iki paryčių, kol nepradėjo lyti. Kitą rytą kūne jaučiau malonų nuovargį. Prisegu video reportažą iš įvykio vietos:



P.S faktai : važiavau motociklu, miegojau kopose po žvaigždėmis, o pradėjus lyti, pas draugus, kurių nepažystu, palapinėje. Kava iš automato paplūdimį neverta penkių litų. Monciškės jėga.

3 komentarai:

  1. Cia kaip ir wakeboardinot jau :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pats filmavai su kokiu nors slow-motion stebuklu? :) Jei taip tai kas per aparatas? Labai rezultatas patinka.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Filmavau su tokia stebuklinga muiline vardu Casio Exilim EX-FS10. Pagamina 210 fps filmukus. Gali iki 1000 fps daryti, bet tada rezoliucija nepatenkinama būna.
    Čia dar pora savireklamų : Vappu ir Katinas

    AtsakytiPanaikinti