šeštadienis, spalio 27, 2012

Žalianamis

Žalianamis
Šiandien užtušavau dar vieną baltą dėmę Vilniaus žemėlapyje. Antaklanyje atsidarė atviras jaunimo centras. Žalianamis. Kaip rašoma jų pačių pranešime : "Nuo šiol tai bus nauja erdvė, kurioje 14-29 m. jaunimas galės prasmingai praleisti laisvalaikį. Kino, stalo žaidimų, šokių vakarai ir daugybė kitų pačių įvairiausių užsiėmimų, kuriuos organizuoti ir dalyvauti kviečiame visus, kurie nori įdomios kūrybinės veiklos". Info iš http://www.latgaja.lt/.
Internetuose neradau daug nuotraukų, o kadangi su savimi turėjau tik gudrafoną, deja nuotraukų negaliu daug parodyti. Bet erdvė tikrai šilta ir jauki. Trys kambariai ir virtuvėlė pirmame aukšte. Stalo žaidimai, ekranas ir projektorius kino vakarui, bibliotekėlė. Man būnant kažkas brazdino gitara, nežinau ar ten vietinė ar atsineštinė. Antram aukšte palėpė, kurioje vyksta administraciniai darbai. Biurelis kitaip sakant. Gaila, kad aš jau nebepataikau į 14 - 29m amžiaus rėžius. Bet nepaisant to likau sužavėtas iniciatyva. Kuo daugiau tokių visuomeninių erdvių kūrybai ir saviraiškai tuo geriau. Ir pabandykite man kas pasiskūsti, kad nėra ką veikti ir visi savo butuose užsidarę nebendrauja. Va prašau, ervdė, eikite, kurkite bendraukite ir džiaukitės.
Daugiau info Žalianamio veidaknygėje. http://www.facebook.com/Zalianamis. Ir beje šį kartą, neįprastai sau, prašau pasidalinti savo ratuosia šia info, nes manau kad tai tikrai verta dėmesio iniciatyva.
Kontaktai.

Parama.

Tvarkaraštis


1 komentaras: